Ejendomsudvikling

Vore selskaber er målrettet investering i boligudviklingsprojekter, erhvervsejendomme og shoppingcentre. Indenfor disse segmenter har selskaberne forskellige investeringsstrategier indenfor ejendomsudvikling i hhv. Brasilien og Colombia. Selskaberne er danske aktieselskaber, hvor investorerne investerer sammen med os. Alt arbejde i forbindelse med driften varetages af Exact Invest A/S og dets lokale latinamerikanske datterselskaber. Flere af selskaberne er VP noteret og bliver lagt i depot hos den enkelte investor.

Exact Invest har, som administrator med over 200 danske investorer i ryggen, investeret omkring DKK 500 mio. i udviklingen af boliger til middelklassen, grundudvikling, samt butiks- og erhvervsejendomme i Nordøstbrasilien og Colombia.

Læs mere om vores investorselskaber og investeringer via navigationen øverst til højre.

Exact Invest vil løbende udbyde nye fonde med investeringsstrategier med en bredere og diversificeret porteføljesammensætning af udviklingsprojekter, mens der også tilbydes investering i såkaldte "Private Placement deals", hvor investeringsstrategien er indrettet et udvalgt projekt indenfor et afgrænset markedssegment for en snæver kreds af investorer.

Fortaleza _parque _do _coco _940x 300

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her