< Tilbage til oversigten

06 jun 2012

Exact og partnere lancerer nyt projekt

Bankerne hjælper boligmarkedet

Exact Brazil har sammen med sine partnere CRD Engeneering og Record lanceret et nyt boligprojekt. Denne gang i byen Maceio, i staten Alagoas. Residencial Jardins vil blive bygget  i et af de hurtigst voksende områder i regionen. Selve projektet vil have fire tårne, med hver 11 etager, bestående af lejligheder i størrelsen 55 m2 til 66 m2, alle med to eller tre soveværelser. Projektet differentierer sig med et meget stort fællesområde på over 4.500 m2, som bl.a. vil inkludere både børne- og voksen swimmingpools, sports faciliteter, motionsrum og legeplads. Det totale projekt vil være 25.000 m2, med 400 parkeringspladser til bebyggelsen.

Clausens Duarte, Diektør hos CRD, understreger vigtigheden af partnerskaberne i dette nye projekt. "For at finde de rette partnere har vi taget, troværdighed i markedet, juridisk sikkerhed og forretningsmæssig styrke, med i betragtningerne", siger han.

Residencial Jardins' er rettet mod den Brasilianske middelklasse. Det er håbet at de projekterede boliger, med sin interessante prissætning, vil tiltrække kunder som kvalificerer sig til regeringens kendte støtteprogram Minha Casa, Minha Vida. 

Boligmarkedet - længere finansiering til lavere rente

Lanceringen af dette nye projekt er blevet efterfulgt af en meddelelse om nye finansierings muligheder fra Statsbanken Caixa. Caixa har introduceret en forlængelse af boliglånenes løbetid fra 30 til 35 år. Ydermere er renten blevet sænket fra 9% til 8,85%. Afhængig af forholdet mellem bank og klient kan renten på lånet nå helt ned på 7,80% per år. Med disse nye tiltag, falder det månedlige afdrag med ca. 13%, hvilket giver køberne, såfremt de måtte ønske det, mulighed for at investere i dyrere boliger. 

Dscn 0422

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her