< Tilbage til oversigten

01 aug 2012

Sobral Shopping på største nyhedskanal

Globo dækker byggeriernes effekt i mellemstore byer

Strategien om at imødekomme efterspørgslen i detailsektoren i mellemstore byer fremhæves af Globo TV i et længere tv indslag. Reportagen fortæller om den virkning som opførelsen af shopping centre har på skabelsen af arbejdspladser. Sobral Shopping, som er et af Exact Invests projekter, omtales som "et kæmpe byggeri, der symboliserer udviklingen".

Ifølge den brasilianske sammenslutning af shopping centre vil 7 ud af 10 centre i 2012 åbne i mellemstore byer med befolkninger på mellem 100 og 500 tusinde indbyggere.

Sobral har i alt 200 tusinde indbyggere. Tages de omkringliggende områder med i betragtning er indbyggertallet 500 tusinde. Dertil ligger det nærmeste sammenlignelige shopping center mere end 200 km væk.  Middelklassens stigende købekraft medvirker at shoppebehovet også er vokset, hvilket har bevirket at opførelsen af shopping centre ikke bare er en forretningsstrategi, men også en nødvendighed for de lokale beboere.

TV Globos reportage kan ses ved at trykke på linket (lyd og tekst er på portugisisk).

http://g1.globo.com/bom-dia-brasil/noticia/2012/05/abertura-de-shoppings-geram-postos-de-trabalho-em-cidades-medias.html

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her