< Tilbage til oversigten

18 dec 2015

Unik investeringsmulighed i lån

Crowdfunding bliver brugt i forbindelse med Exact Brazils aktuelle kapitalfremskaffelseplan.

I forbindelse med Exact Brazils aktuelle kapitalfremskaffelse har virksomheden valgt at benytte sig af den moderne lånemulighed, crowdfunding. Det sker for at sikre, at det er muligt for alle selskabets aktionærer at deltage og bakke op om lånet og samtidig opnå attraktive lånevilkår.

Lånet udbydes som investeringsmulighed via Flex Funding, som er markedsleder inden for crowdfunding i Danmark og det eneste danske selskab med en fuld tilladelse fra Finanstilsynet.

Basalt set, er Flex Fundings platform en onlineauktion, hvor investorer udlåner penge til virksomheder. Flex Funding forbinder virksomheder, der søger finansiering direkte med private og professionelle investorer. Der er ingen mellemmænd eller skjulte gebyrer - derfor er det ofte en bedre forretning for alle.

Ekstraordinært tilbyder Flex Funding en attraktiv rabat ordning for Exact Brazil's aktionærer og interessenter for lån ydet i 2016, forudsat at man har oprettet sig som kunde hos Flex Funding senest den 13. januar 2016. Den nuværende provision på 1% reduceres med 50 % til 0,5%, hvis det samlede udlån er mere end DKK 100.000. Såfremt långivers samlede udlån overstiger DKK 500.000 stiger rabatten til 70%.

Flex Funding har endvidere en sekundær handelsplads, hvor låneandele kan handles, såfremt en långiver ønsker at afvikle sit engagement inden udløbet af lånets løbetid (60 måneder).

Såfremt der er interesse for at høre nærmere om crowdfunding og eventuel deltagelse i auktionen på flexfunding.com fra den 15.12.2015 til den 13.1.2016, så står Exact Invest A/S naturligvis til rådighed på telefon 70 22 87 77 eller mail info@exactinvest.dk.

 

Læs mere om crowdfunding og investeringsmuligheden på www.flexfunding.com

 

Flexfunding

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her