Om os

Hvem er vi

Exact Group A/S blev stiftet i 2005 med primært fokus på projektudvikling og rådgivning inden for både nyt og eksisterende byggeri herhjemme og i udlandet. Datterselskabet Exact Invest A/S blev stiftet i 2007, da vi på baggrund af grundige analyser af den politiske stabilitet, økonomi samt demografiske udvikling, så et stort potentiale i det brasilianske ejendomsmarked. Vi etablerede samtidig kontor i Fortaleza med dansk/brasiliansk personale, som i dag er ledet af direktør i Exact Invest Brazil Ltda. Kurt Kahla.

I 2013 etablerede vi datterselskabet Exact Invest Colombia med kontor i Bogota, Colombia, for derved at bygge videre på Exacts tilstedeværelse i Latin Amerika. Exact Invest Colombia vil som administrator for danske investorselskaber investere i og udvikle fast ejendom i Colombias største byer. Kontoret i Bogotá ledes af Exact Invest Colombias direktør Kurt Kahla.

Aktiviteterne i Danmark består af ejendomsselskabet EGM A/S, som ejer 13 boliger i Elgårdsmindeparken i Søften. Vi byggede Elggårdsmindeparken i 2007/8 med 15 lejligheder og 25 rækkehuse, som blev solgt bortset fra de 13 udlejningsboliger.

Vi har indgået samarbejde med Flex Funding A/S, som er det første og største crowdlending selskab i Danmark. Vi har bl.a. etableret Exact Flex Invest I A/S, som genererer afkast ved at investerer i låneandele.

Exact Flex Invest II A/S udbyder aktier til nye aktionærer.

Hovedkontoret i Århus ledes af adm. direktør i Exact Group og Exact Invest Martin Nymark, der står for den danske administration og kontakten til investorselskaberne. Alle ledende kræfter har mange års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen og har store lokale netværk i Brasilien, Colombia og Danmark. Vi er i alt 25 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorerne i Århus, Fortaleza (Brasilien) og Bogotá (Colombia). Alle medarbejdere taler det respektive lokale sprog og bidrager dermed, individuelt og kollektivt, til Exacts omfangsrige lokale ekspertise og erfaring.

 Martin _260x 220

Martin Nymark
Martin Nymark er adm. direktør i Exact Group og Exact Invest. Martin er uddannet i Danske Bank med speciale i finansiering og investering og har mere end 22 års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen. Martin har tidligere været aktiechef i Henton Børsmæglerselskab.

 Kurt _k _brasilien _260x 220

Kurt Kahla
Kurt Kahla er direktør i Exact Invest Brazil Ltda. i Fortaleza. Kurt har mere end 18 års erfaring indenfor ejendomsbranchen, hvor han har beklædt en række forskellige direktør poster i ind- og udland. Siden 2008 har Kurt været ansvarlig for Exact Invests investeringer i Brasilien og har siden 2010 været bosat i landet. Kurt Kahla har ligeledes ansvaret for kontoret i Bogota og aktiviteterne i Colombia.

 

 

 

 

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her